Eva Longoria – Atât de stylish într-o rochie albă pe străzile din New York!

Publicat pe

Eva Longoria traversează o perioadă de maxima fericire, actriţa revenind pe micile ecrane cu un nou rol şi pregătindu-se pentru cea de-a treia căsătorie.

 

Actriţa a fost surprinsă la New York, în timp ce se îndrepta spre emisiunea „Today Show' pentru a-şi promova serialul „Telenovela' în care joacă.

 

Ea a bifat o nouă apariţie stylish, reuşind să arate perfect în rochia albă aleasă pentru această apariţie. Scurtă, delicată, cu mâneci lungi şi o curea aurie în talie, creaţia a fost alegerea ideală pentru frumoasa Eva care nu-şi arată deloc vârsta de 40 de ani.

 

Cu un zâmbet molipsitor, Eva a intrat în platoul emisiunii unde a dezvăluit câteva detalii despre cererea în căsătorie. „S-a întâmplat la Dubai, în deşert. M-a surprins. Este foarte atent şi romantic şi a făcut eforturi pentru ca momentul să fie unul special'.

 

Eva nu a stabilit încă data nunţii cu Jose Antonio Baston, însă a mărturisit că îşi doreşte o căsătorie în stil mexican.

 

Foto: Hepta

 

Eva Longoria –  Atât de stylish într-o rochie albă pe străzile din New York!Eva Longoria –  Atât de stylish într-o rochie albă pe străzile din New York!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter