Eva Longoria – Cu un un nou look pe covorul roşu

Publicat pe

Actriţa Eva Longoria a simţit nevoia unei schimbări şi a apărut cu un nou look la premiera din California a documentarului produs de HBO, Paycheck To Paycheck'.

 

 Eva Longoria

 

Eva a renunţat la părul lung şi uşor ondulat cu care ne obişnuise în ultimul timp, adoptând o coafură ceva mai sofisticată. A ales să îşi mai scurteze din lungimea părului şi să îşi facă breton, o schimbare care o prinde de minune.

 

Fosta nevastă disperată' a păşit pe covorul roşu îmbrăcată într-o rochie mulată, aceasta fiind una dintre cele mai frecvente alegeri ale sale pentru apariţiile publice. A accesorizat-o cu o pereche de pantofi albi, extrem de eleganţi.

 

Actriţa a dezminţit recent pe Twitter că Nevestele disperate' se vor întoarce pe platourile de filmare pentru o continuare a seriei. Prin urmare, nu ne rămâne decât să o admirăm pe Eva la diversele evenimente la care este invitată şi să aşteptăm cu nerăbdare noile ei schimbări de look.

 

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter