Trucul ce-ți transformă rimelul uzat într-unul nou

Publicat pe

Îți iubești rimelul, dar lipește genele, lasă cocoloașe, și e consumat abia jumătate. Nu, nu trebuie să îl arunci și să cumperi altul nou. Apelează la acest mic truc.

Trucul ce-ți transformă rimelul uzat într-unul nouTrucul ce-ți transformă rimelul uzat într-unul nou

În primul rând, atunci când începi să te machiezi întâi îți fardezi ochii și abia după ce este gata această zonă treci la primer, fond de ten, pudră și blush.

Citește și:

Ce este obligatoriu să faci atunci când îți cumperi un fond de ten

Get the look Jessica Biel – machiaj natural pentru șatene

Da, este puțin incomod dar așa procedează și make-up artiștii, iar rațiunea este una extrem de practică. În felul acesta eviți depunerile și petele de fard de pe zona de contur a ochilor, și nu mai pierzi timpul cu retușuri încercând disperată să-ți salvezi machiajul.

Ai aplicat culoarea, tușul poate, iar acum este timpul pentru mascara. Dar mascara ta preferată s-a cam uscat și lipește genele, îți lasă pe ele cocoloașe.

Nu pui în tub nici apă, nici cremă sau eu mai știu ce alte substanțe, și nici nu arunci la gunoi un rimel care te mai ține minim o lună.

Înainte să îți fardezi ochii, chiar înainte de a aplica o cremă hidratantă și una specială pentru ochi, pune tubul de mascara într-un pahar cu apă caldă, astfel încât nivelul apei să se oprească puțin înainte de capac. Nu trebuie să intre apă în rimel!

Apa caldă va ajuta formula rimelului să devină mai fluidă, de unde și zero cocoloașe sau gene lipite. Simplu, nu?!

Cătălina Cristescu

Foto: Hepta/PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter