[FOTO] Andreea Diaconu – În aceeaşi reclamă cu David Beckham

Publicat pe

Ultima reclamă Belstaff îi are drept protagonişti pe românca Andreea Diaconu, un top model de succes, şi pe fotbalistul britanic David Beckham, cei doi prezentând colecţia primăvară-vară 2014.

 

Cu o astfel de colaborare, anul 2014 se anunţă a fi unul extraordinar pentru Andreea, după ce în 2013 a realizat o reclamă pentru Dolce&Gabanna şi a apărut pe coperta Vogue Franţa.

 

Cariera Andreei a luat avânt după stabilirea la New York, românca având-o ca model pe ucrainiana Daria Werbowy. Prima sa apariţie pe un mare podium de prezentare a fost la New York Fashion Week, când au fost prezentate colecţiile primăvară-vară 2007. Au urmat colaborări cu designeri şi case de modă celebre, precum Chanel, Dolce & Gabbana, Isabel Marant şi Giorgio Armani, pentru colecţia primăvară-vară 2013.

 

[FOTO] Andreea Diaconu – În aceeaşi reclamă cu David Beckham[FOTO] Andreea Diaconu – În aceeaşi reclamă cu David Beckham

La Săptămâna Modei Haute Couture de la Paris, Andreea Diaconu a deschis show-ul lui Alexandre Vauthier, pentru colecţia primăvară-vară 2013, şi a defilat pentru Giambattista Valli, Atelier Versace şi Chanel.

 

Foto: belstaff.eu 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter