Garderoba de iarnă: de Black Friday ai oferte super atrăgătoare!

Publicat pe

Pregăteşte-te pentru această iarnă şi investeşte acum în cele mai călduroase şi confortabile piese vestimentare. Nu uita nici de tenul tău care are nevoie de o îngrijire specială şi răsfaţă-l cu creme speciale, puternic hidratante.

 

Cu siguranţă ai nevoie de o nouă pereche de ghete. Iată un model  cu interior îmblănit pe care îl găseşti acum la doar 59 de lei. Dacă preferi să ai o garderobă colorată, alege acest model pe verde  care beneficiază de o reducere semnificativă: de la 109 la 59 de lei.

 

Ghetele îmblănite sunt ideale pentru zilele foarte reci. Alege-le pe acelea confecţionate din materiale de calitate şi cu atenţie la detalii. Nu rata acum această reducere de 28%!

 

Înfruntă iarna într-un palton călduros cum este acesta  pe care îl poţi cumpăra acum la doar 59.96 de lei.

 

O pereche de blugi este oricând o investiţie bună, iar acum, de Black Friday, ofertele sunt extrem de tentante. Acest model  poate fi achiziţionat cu doar 25.96 de lei.

 

Pentru o doză extra de confort, alege un fular bej, tricotat care îţi va completa într-un mod chic ţinuta. Pentru detalii, vezi aici!

 

Completează-ţi look-ul cu un rucsac care are o căptuşeală din poliester ce nu lasă apa să se infiltreze în interior, astfel încât lucrurile tale vor fi în siguranţă. Nu rata oferta de Black Friday!

 

Alege o cremă puternic hidratantă  ideală pentru tenul uscat sau mixt. Aplic-o dimineaţa pe tenul curat, în strat subţire, prin mesaj. Timp de 10 zile, până pe 29 noiembrie, peste 1.000 de produse au preţuri promoţionale , iar printre ele se găsesc numeroase produse de beauty.

 

Garderoba de iarnă: de Black Friday ai oferte super atrăgătoare!Garderoba de iarnă: de Black Friday ai oferte super atrăgătoare!

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter