Get the look Meghan Markle - îndrăznește să porți un machiaj de mireasă natural

Publicat pe de Catalina Cristescu

Meghan Markle a arătat că se poate! Se poate să te măriți cu un prinț, să devii ducesă, deși nu ai nici urmă de sânge albastru, și se poate să arăți minunat cu un machiaj super simplu, total atipic pentru nunțile românești.

Get the look Meghan Markle - îndrăznește să porți un machiaj de mireasă naturalGet the look Meghan Markle - îndrăznește să porți un machiaj de mireasă natural

Fiecare dintre noi a participat la un anumit număr de nunți și știm deja că miresele nu fac economie când vine vorba de rochie, realizarea machiajului sau a coafurii.

Desigur, prea puține își permit o rochie de mireasă Givenchy, iar diadema cu diamante nici nu e cazul să o menționez. Dar un lucru e clar, vedem aplicații, dantele, modele complicate, paiete, perle… în niciun caz un design atât de simplu al rochiei.

Deja internetul vuiește, iar comentariile curg ca un fluviu, că, bun, Givenchy, Givenchy, dar nu putea să aleagă și ea un model mai wow?! Doar se mărita cu un prinț! Același impact și pentru machiaj.

Citește și:

Cum poți recrea coafura purtată de Meghan Markle la nunta regală? FOTO

Au apărut primele fotografii oficiale cu Prințul Harry și Meghan Markle

Da, noi am fost obișnuite să vedem sprâncene tatuate sau desenate într-o formă aproape perfectă, care nu există în realitate, mănunchiuri de gene false sau extensii de gene, fond de ten cu acoperire extrem de mare, sculpting exagerat, și un machiaj al ochilor mult prea elaborat, eventual cu glitter. Rezultatul? Mireasa poate chiar e frumoasă, dar nu prea seamănă cu ea.

Meghan Markle a semănat cu ea, și nici nu are tenul perfect! Are cearcăne, pistrui, riduri la ochi (eu suspectez puțin botox în frunte dar măcar nu e frozen face) și s-au văzut toate aceste… imperfecțiuni, cum obișnuim să le numim.

A fost un machiaj atipic de mireasă, și a fost foarte frumoasă așa naturală. Cu tenul transparent, ruj nude roze, un smokey eyes maro pe care l-a mai purtat de nenumărate ori.

Nu exagerăm să spunem că s-a machiat singură în baie, la palat. A fost machiată de un make-up artist profesionist care se ocupă de look-ul ei de ani de zile. Deci știe ce o avantajează, și ce nu.

Dar atunci (încă) Meghan Markle, pe cale de a deveni ducesă, și-a asumat machiajul ei semnătură, care o reprezintă, și l-a purtat inclusiv în ziua nunții ușor reinterpretat.

Tu ai un machiaj semnătură? L-ai purta și în „ziua cea mare”? Sau poate îți place machiajul ducesei de Sussex… În galerie sunt câteva produse cu care îl poți recrea.

 

Foto: Hepta/PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter