Gigi Hadid – Diva de la New York. Ţinuta cu care a sedus pe toată lumea

Publicat pe

Gigi Hadid a arătat pur şi simplu minunat când şi-a făcut apariţia la New York îmbrăcată într-un outfit bej.

 

Considerată unul dintre cele mai în vogă top modele ale momentului şi „îngeraş Victorias Secret', Gigi arată superb orice ar purta, dar acest outfit a reuşit să fie unul dintre cele mai reuşite ale ei.

 

Top modelul a fost invitat la emisiunea „Live with Kelly & Michael' şi a ales o rochie lungă care i-a lăsat la vedere picioarele lungi şi frumoase, un pardesiu în aceeaşi nuanţă, purtat neglijent pe umeri, şi pantofi bej.

 

Fără să fie monotonă, această combinaţie ton pe ton i-a dat un aer glam, modelul amintind de divele Hollywoodu-ului de altădată.

 

A preferat să-şi lase părul desfăcut şi şi-a completat look-ul cu o pereche de ochelari de soare cu lentile de culoare roşie, exact pata de culoare de care mai avea nevoie pentru o apariţie perfectă.

 

Foto: Hepta

 

Gigi Hadid – Diva de la New York. Ţinuta cu care a sedus pe toată lumeaGigi Hadid – Diva de la New York. Ţinuta cu care a sedus pe toată lumea

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter