Gina Pistol - Cadou în avans de ziua ei

Publicat pe

Gina Pistol a primit un cadou in avans de ziua ei şi a fost transformata in Craiasa Zapezii de hair stylist-ul Adrian Perjovschi si de make-up artistul Cristina Barsan.

 

Pe 9 decembrie este ziua mea si am primit cu bucurie acest cadou, venit putin mai repede la bunul meu prieten, Adrian Perjovschi. Ne cunoastem de 7 ani, lucram excelent impreuna, ii cer sfatul atunci cand vreau sa imi fac o schimbare de look, iar de data aceasta, el impreuna cu make-up artistul Cristina Barsan au facut magie, m-au transformat in Craiasa Zapezii, m-am simtit minunat. Iar accesoriile, rochia diafana de la Irenka m-au ajutat sa intru cat mai bine in pielea personajului', marturiseste Gina Pistol.

 

Adrian Perjovschi si Cristina Barsan au lucrat in paralel timp de doua ore: I-am propus Ginei sa interpreteze acest personaj tocmai pentru ca este nascuta iarna, am vrut sa ii fac un mic cadou. Special pentru aceasta transformare si pentru cele ce vor urma am achizitionat produse de la magazinele de efecte speciale din Los Angeles. Suntem foarte incantati de rezultat, Gina arata uimitor', spune hair stylist-ul Adrian Perjovschi.

 

Pentru crearea look-ului inghetat am folosit fard gras de culoare argintie, mult pigment si, bineinteles, gheata falsa', adauga make-up artistul Cristina Barsan.

 

Gina Pistol - Cadou în avans de ziua eiGina Pistol - Cadou în avans de ziua ei

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter