Greșeala de machiaj care îmbătrânește - mare atenție cum îți fardezi sprâncenele!

Publicat pe de Catalina Cristescu

Obișnuiești să-ți fardezi sprâncenele? Ești sigură că o faci corect? Cum să eviți această frecventă greșeală de machiaj care îmbătrânește.

Greșeala de machiaj care îmbătrânește - mare atenție cum îți fardezi sprâncenele!Greșeala de machiaj care îmbătrânește - mare atenție cum îți fardezi sprâncenele!

Cara Delevingne e numai una, și, indiferent cum s-ar machia, tot frumoasă rămâne, inclusiv când are sprâncenele negre și părul blond platinat.

Dar nu toate suntem Cara, și nu tuturor ne stă bine cu sprâncenele închise la culoare, mai ales că sprâncenele sunt rama feței și trebuie să fim foarte atente la acest aspect.

Citește și:

2 produse de styling la care trebuie să renunți în sezonul estival

Cum să-ți protejezi părul când faci baie în mare sau în piscină

Din păcate, atunci când îți fardezi sprâncenele prea închis asta pur și simplu te îmbătrânește. Lasă trendurile și vedetele internaționale, contează ce îți stă ție bine.

Ca să-ți îndulcești trăsăturile feței, deci să arăți mai tânără, și să-ți scoți în evidență nuanța irisului, alege un produs de make-up pentru sprâncene cu una sau două nuanțe mai deschise decât culoarea părului tău.

Foto: Hepta/PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter