Gwyneth Paltrow – Preţul dureros plătit pentru a fi frumoasă

Publicat pe

La 43 de ani, Gwyneth Paltrow acordă o atenţie deosebită felului în care arată, actriţa punând-şi la punct un adevărat ritual de frumuseţe.

 

gwyneth2

 

Gwyneth are de multă vreme un stil de viaţă sănătos, bazat pe mişcare şi o alimentaţie organică.

 

Într-un interviu pentru New York Times, actriţa a dezvăluit secretele sale de frumuseţe, spunând ce face pentru ca faţa, părul şi corpul său să arate tot timpul perfect.

 

Actriţa a marturisit ca este ca un cobai care vrea să încerce tot ce apare nou. În ceea ce priveşte secretul tenului tău, ea a dezvăluit că apelează la acupunctură.

 

„Ador acupunctura… Sunt deschisă la tot. M-am lăsat înţepată de albine. Este un tratament care se practică de mii de ani şi se numeşte apiterapie. Oamenii îl folosesc pentru a scăpa de inflamaţii sau de cicatrici. Este incredibil, dar dureros'.

 

Gwyneth Paltrow s-a despărţit de Chris Martin, tatăl celor doi copii ai săi şi are o relaţie cu producătorul serialului „Glee', Brad Falchuk. Cariera sa de actriţă a intrat într-un con de umbră în ultima perioadă, însă Gwyneth s-a axat pe dezvoltarea site-ului goop.com care oferă informaţii despre cum poţi avea  un stil de viaţă sănătos.

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter