Halle Berry - Cine altcineva decât ea ar putea purta la 49 de ani un asemenea outfit senzaţional

Publicat pe

Puţine sunt vedetele care se pot mândri la 49 de ani cu o silueta zveltă asa cum este cazul lui Halle Berry. Posesoarea unor gene incredibile, actriţa nu şi-a modificat deloc trupul, deşi a adus pe lume doi copii, ultimul în urmă cu doar 2 ani, pe când avea 47 de ani.

 

halle1

 

Invitată în emisiunea lui Jimmy Kimmel, actriţa a mizat pe un outfit de senzaţie, all black, alcătuit dintr-o bluză transparentă, care i-a lăsat sutienul la vedere, şi o pereche de pantaloni mulaţi.

 

Încălţată cu o pereche de pantofi stiletto, cu părul prins într-o coadă şi zâmbetul pe buze, Halle a amintit de unul dintre celebrele sale rolurile, cel de „Catwoman'.

 

Actriţa a salutat in stanga si dreapta, dorind să se asigure că toată lumea vede că inelul de logodnă este în continuare pe degetul său. Halle a incercat astfel să pună punct zvonurilor că s-ar fi despărţit de Olivier Martinez.

 

Vezi mai multe fotografii cu look-ul senzaţional al lui Halle Berry AICI

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter