Ilinca Vandici este pin-up girl în această vară

Publicat pe

Ilinca Vandici întâmpină vara printr-o transformare pin-up, amintind de divele anilor ‘50, pline de feminitate, forţă şi senzualitate.

 

Cu aceasta ocazie, vedeta şi-a schimbat şi look-ul, optând pentru o culoare mai deschisă a părului potrivită pentru anotimpul cald, iar hair stylistul Adrian Perjovschi i-a îndeplinit dorinţa.

 

„M-am simțit absolut minunat! Am știut ca rezultatul va fi unul fabulos pentru ca m-am lăsat pe mâna unor profesioniști! Il cunosc pe Adrian Perjovschi de 10 ani, ii apreciez munca, dedicarea, pregătirea si ingenuozitatea! M-a încântat de la început propunerea lui de a ne întoarce in timp, intr-o perioada glamour si specială, atribute specifice anilor ’50. Iubesc atitudinea femeilor anilor ’50. Frumoase, cochete, încrezătoare, senzuale! Asta am încercat si noi sa scoatem in evidentă prin transformarea in stil Pin-Up!', spune vedeta care a purtat pentru şedinţa foto o ţinută de la Mirela Fraser.

 

Pentru o imagine cat mai fidelă, make-up artist-ul Cristina Bârsan i-a conturat Ilincăi ochii cu o linie fină de eyeliner şi gene foarte dese. Accentul a fost pus pe buze, ele fiind de un roşu corai ce aminteşte de senzualitatea fetelor pin-up.

 

Ilinca Vandici este pin-up girl în această varăIlinca Vandici este pin-up girl în această vară
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter