Ingrid Vlasov, singurul designer roman din calendarul oficial Paris Fashion Week

Publicat pe

Pentru a treia oara consecutiv, Ingrid Vlasov este singurul designer roman prezent la cea mai importanta saptamana a modei din lume – Paris Fashion Week.

Colectia primavara-vara 2011 va fi prezentata la Couvent des Cordeliers, pe 5 octombrie 2010, intr-o zi in care vor mai prezenta casele de moda Chanel, Valentino, Alexander McQueen.

Ingrid Vlasov

Inspirata din arta traditionala romaneasca, colectia „I feel love…” se inscrie intr-un rafinament lejer, romantic si extrem de feminin. Taieturile sunt simple, inspirate din anii 70, fiind o colectie de o eleganta senzuala si o naturalete nobila.

Ingrid Vlasov Ingrid Vlasov

Locatia pentru prezentarea colectiei, Couvent des Cordeliers, nu a fost aleasa intamplator. Vechea manastire, apartinand ordinului franciscanilor, este unul din spatiile in' ale ultimelor sezoane.

Predilectia pentru fotomodelele romance a designerului este cunoscuta. Si pentru prezentarea colectiei primavara-vara 2011 de la Paris, Ingrid Vlasov intentioneaza sa readuca pe catwalk nume romanesti.

Fundalul sonor va fi asigurat de Michel Gaubert, DJ parizian, cunoscut pentru colaborarile sale cu nume celebre din moda – Chanel, Karl Lagerfeld, Balenciaga, Dries Van Noten, Sonia Rykiel.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter