Inspiră-te de la vedete și creează-ți un machiaj semnătură

Publicat pe

Fie că preferi să-ți accentuezi pomeții, buzele, ochii sau mergi pe nuanțe nude, iată câteva opțiuni de machiaj pe care le poți folosi ca inspirație pentru propriul tău machiaj semnătură.

Inspiră-te de la vedete și creează-ți un machiaj semnăturăInspiră-te de la vedete și creează-ți un machiaj semnătură

Saoirse Ronan – Priviri intense

Machiajul smokey evidențiază cel mai bine ochii și poți folosi orice nuanță – maro, kaki, mov, gri, albastru, nu doar negru. Creionul de ochi ar fi bine să aibă burețel inclus, pentru a întinde mai ușor produsul.

Citește și:

Vrei să ai o piele fină și uniformă? Ce măști să folosești pentru ten, buze și mâini

Get the look – just like a Lady (Gaga)

 

Sofia Vergara – Buze în nuanțe aprinse și gene cu volum

Dacă vrei un look îndrăzneț, rețeta este foarte simplă: ruj puternic, fie el strălucitor sau mat, cu tente corai, fucsia, violet, burgundy ori roșu pur și, desigur, gene cu mult volum.

 

Cate Blanchett – Nude

Fond de ten într-o nuanță identică cu cea a pielii tale, finisare fără luciu sau aspect de mască, pudră invizibilă și un ruj nude care, împreună cu tot ansamblul machiajului, complimentează efectul dorit: naturalețea.

 

Rooney Mara – Sculpting & blush

Folosește nuanța închisă din paleta de sculpting pentru a-ți defini conturul feței, iar cu cea deschisă adaugă un plus de lumină acolo unde este nevoie. Blush-ul îndulcește trăsăturile și oferă prospețime.

 

Cătălina Cristescu

Foto: Northfoto/PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter