Invitaţie la SPA de Valentine’s Day

Publicat pe

Transformaţi următorul weekend într-o escapadă romantică fără să părăsiţi oraşul sau profitaţi de câteva momente de răsfăţ doar pentru voi! Specialiştii Green Day Spa s-au gândit la tot…

 

Când a fost ultima dată când aţi petrecut o zi sau un week-end întreg doar cu partenerul vostru, relaxandu-vă şi împărtăşind o activitate plăcută comună? Ceea ce ar trebui sa fie un ritual pentru sănătatea relaţiei voastre este, din păcate, un lux pe care rareori ni-l permitem din cauza timpului limitat, a stresului de la serviciu sau a altor obligaţii pe care le întâmpinăm în viaţa noastră de adulţi.

 

Green Day Spa

 

De aceea, specialiştii Green Day Spa vă propun să lăsaţi grijile deoparte de Valentines Day şi să vă bucuraţi de această sărbătoare care ne reaminteşte, o dată pe an, ca nu trebuie să uităm să fim romantici şi să ne surpindem mereu partenerul de viaţă cu mici plăceri de care să ne bucurăm împreună. Un masaj în cuplu, însoţit de un pahar de şampanie şi un desert fin pot sa facă mai multe pentru relaxarea şi starea voastră de bine decât vă puteţi imagina!

 

Green Day Spa

 

Pachetul TIME FOR ROMANCE vă invită la un masaj de cuplu, urmat de o manichiură spa pentru EA şi EL (Preţ vechi: 220 lei / Preţ nou: 190lei).

 

Pachetul LOVE LIFE! cuprinde un tratament facial  Le Grand Classique by Yon-Ka, o manichiură şi pedichiură  clasică. Vă puteţi bucura de acest pachet fie singură, fie în cuplu!  (Preţ vechi: 360 lei / Preţ nou: 310 lei pentru o persoana).

 

Nu în ultimul rând, dacă doriţi să faceţi o surpriză frumoasă jumătăţii voastre, dar nu vă puteţi decide asupra unui singur pachet, atunci voucherul Green Day Spa, GIFT FOR MY VALENTINE, este cadoul ideal.

 

Indiferent cum alegeţi să petreceţi acest weekend, nu ezitaţi să arătaţi celor dragi şi o dovadă a afecţiunii voastre. Valentines Day este prilejul perfect!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter