Irina Shayk – Iubita lui Bradley Cooper e super sexy în lenjerie

Publicat pe

Irina Shayk şi-a dezvăluit formele voluptoase într-o nouă campanie publicitară. Rusoaica în vârstă de 29 de ani a fost aleasă imaginea brand-ului de lenjerie La Clover pentru sezonul toamnă-iarnă 2015-2016, iar fotografiile sunt incredibil de sexy.

 

Irina a pozat pentru celebrul fotograf Zack Zhang precum o muză pentru pictorul său, prezentând câteva piese cu adevărat hot din noua colecţie de lenjerie.

 

Top modelul se bucură de o perioadă extrem de fericită, cariera şi viaţa personală aducându-i bucurii mari.

 

Irina este prezentă la evenimente mondene, nu ratează nicio Săptămână a Modei, iar, pe deasupra, mai este şi îndrăgostită, ea având acum o relaţie cu actorul Bradley Cooper.

 

„Bărbatul ideal pentru mine este cel în care pot avea încredere, onest. Este un gentleman care ştie cum să se comporte cu femeile. Nu îmi plac barbaţii care nu mă fac fericită. Sunt băieţi, nu bărbaţi', declara ea într-un interviu după despărţirea de Cristiano Ronaldo.

 

De data, aceasta, Irina pare să-şi fi găsit barbatul ideal, iar acum se poate concentra asupra carierei.

 

Foto: Hepta

 

Irina Shayk – Iubita lui Bradley Cooper e super sexy în lenjerieIrina Shayk – Iubita lui Bradley Cooper e super sexy în lenjerie

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter