Jacadi a dit…

Publicat pe

Jacadi, brand renumit în moda de copii tradiţional franţuzească, prezent în peste 35 de ţări, a ajuns pentru prima data pe piaţa din Romania.  Din 8 martie 2014, în Mall Promenada din Floreasca City, la parter, puteţi descoperi colecţiile pentru copii cu vârste între 0 şi 12 ani.

 

Jacadi

 

Jacadi, specialist în lumea celor mici, impresionează prin experienţa acumulată în producţia articolelor de lux, oglindită în produse din ţesături deosebite, cu imprimeuri unice precum Liberty, Stripe si Gingham, în culori vii şi detalii atent finisate, concretizate în colecţii inspirate din garderoba atemporală franţuzească şi reinterpretate cu o amprentă modernă.

 

Jacadi

 

Întâmpinat cu bucurie de cei deja obişnuiţi cu know-how-ul şi colecţiile Jacadi, brand-ul va încânta cu armonia coloristică, eleganţa si rafinamentul reunite în ţinute esenţiale, confortabile şi uşor de asortat, ţinute pentru momente deosebite şi articole ce devin cadoul must-have' în celebrarea naşterii unui copil.

 

Combinând delicateţea, confortul şi comoditatea, Jacadi a creat o colecţie veselă precum un buchet de flori de primăvară.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter