Jennifer Aniston – Femeia cu un corp perfect

Publicat pe

Când vine vorba de frumusețe la Hollywood, Jennifer Aniston este cu siguranță în top. De vină ar fi optimismul ei molipsitor, același care îi asigură o strălucire a chipului pe care o recunoaștem deja, și care o motivează în fiecare zi să opteze pentru un stil de viață sănătos.

 

aniston1

 

'Dacă am treabă, mă trezesc la 4:30-5:00 dimineața. Altfel, dorm până la 8 sau chiar 9, pentru că îmi place seara să stau destul de târziu. Primul lucru pe care îl fac este să beau o cană de apă caldă cu o felie de lămâie, apoi mă spăl pe față doar cu apă și săpun, cât să mă trezesc', a dezvăluit vedeta pentru revista People.

 

Ziua continuă cu o serie precisă de antrenamente. Primul este de încălzire, apoi face spin yoga cu un antrenor personal timp de jumătate de oră, după care urmează o sesiune de yoga clasică pentru 40 de minute.

 

În a doua parte a zilei, actrița merge la sala de fitness, unde face exerciții de forță pentru diversificarea ritualului ei de întreținere.

 

La capitolul alimentație, Jennifer Aniston adoră shake-urile cu proteine, bananele, afinele, cireșele înghețate, ştevia, maca (plantă ce crește în Peru), avocado.

 

Claudia Cojocea, Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter