Jessica Alba – O sursă de inspiraţie pentru această vară. Uite ce poartă în vacanţa sa din Hawaii!

Publicat pe

Aflată în vacanţă în Hawaii împreună cu familia sa, Jessica Alba a oferit un adevărat spectacol pe plajă.

 

Surprinsă atât într-o ţinută lejeră, cât şi în costum de baie din două piese, actriţa dovedeşte că are un simţ estetic foarte dezvoltat, ştiind ce ţinute i se potrivesc, dar şi un corp perfect care îi permite să poarte orice.

 

Jessica este superbă orice ar purta şi poate fi o sursă de inspiraţie pentru această vară. Astfel, din bagajul său de vacanţa nu lipsesc pantalonii largi pe care îi poartă cu maiouri albe şi îi accesorizează cu pălării tip Panama, ochelari de soare şi genţi colorate.

 

Când vine vorba de costume de baie, actriţa a preferat unul din două piese pe care l-a purtat cu o cămaşă legată în talie, mărgele şi ochelari de soare. O alegere chic, aşa cum ne-a obişnuit de fiecare dată.

 

Foto: Hepta

 

Jessica Alba – O sursă de inspiraţie pentru această vară. Uite ce poartă în vacanţa sa din Hawaii!Jessica Alba – O sursă de inspiraţie pentru această vară. Uite ce poartă în vacanţa sa din Hawaii!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter