Jessica Alba şi Braun invită femeile să se susţină reciproc

Publicat pe

Beauty ambasador al  brand-ului Braun, Jessica Alba promovează acum campania Braun #breakfree, invitând femeile din toată lumea să se sprijine reciproc, prin scrierea unor mesaje de apreciere şi încurajare.

 

 Jessica Alba

 

Astfel, iniţiativa îşi propune ca prin aceste mesaje, să ajute femeile să se simtă mai bine si să le crească încrederea în sine.

 

Campania a avut ca punct de plecare un studiu care a relevat că judecăţile după aparenţe, între femei, pot fi un factor cheie care contribuie la sentimentul de neîncredere al acestora. Pe de altă parte, încurajările contribuie la sporirea încrederii în sine.

 

Sunt foarte încântată să fac parte din această campanie deoarece înţeleg perfect sentimentul de neîncredere şi teama de a fi judecată, dar, ştiu din proprie experienţă cât de benefic este sprijinul feminin. Rog femeile să spună, să împartă şi să-şi arate sprijinul pentru prietenele lor, familie, colege – surori de pretutindeni. Haideţi să ne oferim încredere, ca să ne detasăm de îndoieli şi să mergem cu fruntea puţin mai sus', Jessica a mai adaugat: Gandiţi-vă la o femeie pe care o admiraţi şi spuneţi–i astăzi cât de mult înseamnă pentru voi!'.

 

Actriţa nominalizată la Globul de Aur va participa în campania integrată Braun #breakfree, care va rula pe mai multe canale, inclusiv print, in store, digital/social media şi TV. De asemenea, ea va fi prezentă în clipul campaniei Braun Break Free care va fi difuzat din luna aprilie.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter