Jessica Biel şi-a schimbat look-ul

Publicat pe

Jessica Biel a simţit nevoia unei schimbări de look la începutul toamnei. Frumoasa actriţa în vârstă de 34 de ani a renunţat la părul său lung ondulat, în favoarea unei coafuri cu breton, ea schimbându-şi şi nuanţa părului într-una ceva mai închisă.  

 

Astfel, în timp ce Justin Timberlake, soţul său se afla la New York unde filmează pentru cel mai recent proiect al regizorului Woody Allen, Jessica, rămasă la Los Angeles, i-a făcut o vizită hairstilyst-ului Adir Abergel, cel care le coafează, printre altele, pe Anne Hathaway, Jennifer Lawrence, Gwyneth Paltrow, sau Jennifer Garner.

 

Hairstilyst-ul a confirmat pentru revista People faptul că Jessica şi-a schimbat look-ul în salonul său, spunând că actriţa era pregătită pentru ceva nou. În plus, ea şi-a făcut breton pentru un proiect nou la care lucrează în prezent.

 

Model pentru această tunsoare i-a fost actriţei celebra Charlotte Gainsbourg, dar şi mama acesteia, Jane Birkin şi sora, Lou Doillon.

 

Adir Abergel a subliniat că bretonul actriţei este chiar deasupra sprâncenelor, care sunt vizibile. „Ideea a fost să-i scoatem în evidenţă feminitatea, latura sa naturală', a mai adăugat acesta.

 

Foto: Hepta, Instagram

 

Jessica Biel şi-a schimbat look-ulJessica Biel şi-a schimbat look-ul
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter