Kaia Gerber – Fiica lui Cindy Crawford se bazează pe sfaturile şi sprijinul necondiţionat al mamei ei

Publicat pe

Kaia Gerber, fiica top modelului Cindy Crawford, este protagonista unui pictorial special în numărul de decembrie al revistei Teen Vogue, ocazie pentru adolescenta în vârstă de 14 ani să dezvăluie sfaturile primite de la mama ei, trucurile sale de beauty, dar şi primele ei experienţe în modelling.

 

„Crescând, am realizat din ce în ce mai mult că vreau să devin manechin. După ce am făcut o reclamă pentru Versace când aveam 10 ani mi-am spus că asta vreau să fac mai departe'.

 

După ce a semnat un contract IMG Models, Kaia a început să-şi mărească portofoliul shooting-ul din Vogue venind după apariţiile din Vogue Italia, Interview, CR Fashion Book.

 

Tânăra a fost fotografiată acum de Jason Kibbler, iar Kaia este minunată în creaţiile Gucci, Valentino sau Chanel.

 

Ea a mărturisit că Cindy, cu care seamana incredibil, a susţinut-o necondiţionat şi i-a spus că fiecare fotografie pe care o realizează trebuie să transmită o emoţie. „Eu sunt fericită că am putut fi un copil înainte de a trebui să cresc', a mai spus Kaia, care in timpul liber se macheaza foarte putin.

 

Kaia Gerber – Fiica lui Cindy Crawford se bazează pe sfaturile şi sprijinul necondiţionat al mamei eiKaia Gerber – Fiica lui Cindy Crawford se bazează pe sfaturile şi sprijinul necondiţionat al mamei ei

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter