Karl Lagerfeld - Craciunul incepe la Le Printemps

Publicat pe

Pentru Craciunul cosmic, magazinul Le Printemps de pe celebrul bulevardul Hussmann a convins mai multi designeri si arhitecti sa creeze un personaj special pentru vitrinele magazinului.

Hannah Mac Gibbon de la Chloé, Hervé Van der Straeten sau Jakob & Mc Farlane si-au imaginat fiecare cate un personaj care va evolua in aceasta feerie de Craciun.

Karl Lagerfeld

 

Printre ele se afla si Marionette Coco, o papusa tunsa carre plasata intr-o gradina onirica, creatia lui Karl Lagerfeld. Designerul a prezentat-o pe Madmoiselle Coco, inaugurand, in acelasi timp, Craciunul cosmic de la Le Printemps.

A fost momentul in care vitrinele si fatada cladirii au fost iluminate cu mii de becuri care vor ramane aprinse pana la sfarsitul anului.

In vitrinele magazinului se desfasoara un spectacol unic, ai carui protagonisti sunt 80 de personaje animate si 1000 de obiecte reinterpretate ce ii fac sa viseze atat pe cei mici, cat si pe cei mari.

Foto: www.hepta.ro
 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter