Kate Middleton – Extrem de stylish într-o ţinută reciclată

Publicat pe

La o zi după ce s-a descurcat excelent ca redactor-şef invitat la Huffington Post şi a etalat o ţinută foarte chic, Kate Middleton a avut o nouă apariţie extrem de stylish.

 

Ducesa de Cambridge şi Prinţul William au făcut o vizită la Royal Air Force Valley, ocazie cu care Kate a apelat o ţinută reciclată.

 

Pentru acest eveniment, Kate s-a oprit la unul dintre designerii ei preferaţi, L.K. Bennett, Ducesa îmbrăcând un palton roşu foarte elegant.

 

Nu este pentru prima dată când Kate poartă această haina, ea apărând pentru prima dată în această ţinută în anul 2011 în timpul unei vizite la Copenhaga.

 

Între timp, Kate a devenit mamă de 2 ori, dar silueta sa a rămas neschimbată, ceea ce i-a permis să poarte iată din nou acest palton superb. Este vorba de un model Ami al cărui preţ este de 450 de euro.

 

De data aceasta, Kate şi-a completat look-ul cu o palarie maro Lock&Co, una dintre preferatele ei, pantofi negri, manuşi şi un clutch.

 

Foto: Hepta, Northfoto

 

Kate Middleton – Extrem de stylish într-o ţinută reciclatăKate Middleton – Extrem de stylish într-o ţinută reciclată
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter