Kate Middleton – În outfit-ul de la botezul Prinţului George la garden party-ul de la Palatul Buckingham

Publicat pe

Ducii de Cambridge au participa aseară la un garden party organizat la Palatul Buckingham, iar apariţia lor a fost una foarte elegantă.

 

Kate a purtat un outfit ivoire, foarte chic, în timp ce William a avut o apariţie atât de british, alegând un frac, joben şi umbrelă.

 

Ducesa de Cambridge a reuşit un nou look perfect, ea purtând o ţinută reciclată, cu care a reuşit să respecte eticheta evenimentului şi să-i aducă o notă glam.

 

Este vorba despre o creaţie Alexander McQueen şi o pălărie Jane Taylor pe care le-a purtat la botezul Prinţului George din 2013.

 

Garderoba lui Kate Middleton conţine haine care poartă semnătura unor mari case de modă, dar şi ţinute create de brand-uri accesibile. Ducesa şi-a făcut un obicei de a apărea în diverse ocazii cu aceleaşi haine, iar obiceiul său este extrem de apreciat.

 

Kate Middleton – În outfit-ul de la botezul Prinţului George la garden party-ul de la Palatul BuckinghamKate Middleton – În outfit-ul de la botezul Prinţului George la garden party-ul de la Palatul Buckingham

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter