Kate Middleton – O nouă apariţie de efect într-o ţinută reciclată

Publicat pe

Sfârşitul de an o prinde pe Kate Middleton extrem de ocupată să onoreze cu prezenţa diverse evenimente organizate în special pentru copii.

 

Ducesa de Cambridge a fost prezentă la centrul pentru copii Anna Freud unde s-a implicat în atelierele organizate, participând alături de copii la activităţi, dar a bifat şi o nouă apariţie de efect.

 

Soţia Prinţului William a ales pentru acest eveniment o ţinută de culoare roşie, extrem de potrivită pentru această perioadă. Semnat Alexander McQueen, outfit-ul compus din sacou cu peplum şi fustă plisată i-a pus în evidenţă silueta subţire.

 

Nu este prima dată când Kate îmbracă acest outfit din colecţia toamnă/iarnă 2011-2012, ea fiind o adevărată specialistă în reciclarea ţinutelor.

 

Astfel îmbrăcată, Kate a mai apărut şi la Jubileul de diamant din 2012, iar faptul că a putut purta din nou acest costum este un semn evident că şi-a revenit rapid dupa naşterea Prinţesei Charlotte. În completarea ţinutei, Kate a ales o pereche de stiletto negri şi un cluth tot negru.

 

Foto: Hepta

 

Kate Middleton – O nouă apariţie de efect într-o ţinută reciclatăKate Middleton – O nouă apariţie de efect într-o ţinută reciclată

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter