Kate Moss – Noua imagine a campaniei Alexander McQueen

Publicat pe

Kate Moss este surprinzătoarea protagonistă a campaniei brand-ului Alexander McQueen pentru promovarea colecţiei primăvara-vară 2014.

 

Kate Moss pentru Alexander McQueen

Aceasta este prima colaborare dintre celebrul top model, care a împlinit recent 40 de ani,  şi brand-ul britanic, deşi Kate şi regretatul designer Alexander McQueen au fost prieteni foarte buni.

 Kate Moss pentru Alexander McQueen

 

Pentru acest sezon, Sarah Burton, directorul artitistic al brand-ului, şi-a imaginat o  atmosferă sumbră. Cu parul scurt, vopsit galben şi o alură androgină, Kate prezintă cele mai noi creaţii ale brand-ului: rochii sau outfit-uri compuse din bustiere din piele şi fuste.  Top modelul  are de fiecare dată lângă ea şi o păpuşă, îmbrăcată la fel, şi reuşeşte să realizeze una dintre cele mai bune campanii ale momentului, un frumos omagiu adus unuia dintre dei mai talentaţi designeri.

 

 Kate Moss pentru Alexander McQueen

 

Fotografiile au fost realizate de Steven Klein, un mai vechi colaborator al brand-ului, acesta creînd şi un scurt-metraj extrem de captivant, inspirat de Peeping Tom', un thriller din anii 60, devenit un clasic al genului.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EPiDroK1M2o[/youtube]

 

Foto: Hepta

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter