Kate Winslet, elegantă, la Londra, într-o rochie Alexander McQueen

Publicat pe

La ceremonia de închidere a London Film Festival a fost proiectat filmul „Steve Jobs', iar pe covorul roşu şi-au făcut apariţia actorii din distributie.

 

Cum era de asteptat, toate privirile au fost indreptate spre Kate Winslet care în marea seară a purtat o rochie Alexander McQueen, o alegere extrem de inspirată, actriţa completându-şi look-ul cu un clutch tot Alexander McQueen şi bijuterii Bucheron.

 

Rochia a fost de o eleganţă desăvârşită, iar Kate a strălucit cu adevarat şi s-a bucurat de compania unui bărbat absolut fermecător: actorul Michael Fassbender, colegul său de distribuţie.

 

După acest proiect, Kate este pregătită pentru un nou rol foarte interesant: ea urmeaza să o aducă pe marile ecrane pe ziarista Lee Miller, muza lui Picasso.

 

Foto: Hepta

 

Kate Winslet, elegantă, la Londra, într-o rochie Alexander McQueenKate Winslet, elegantă, la Londra, într-o rochie Alexander McQueen
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter