Katy Perry - produsele potrivite pentru o piele fermă, ca de vedetă

Publicat pe

Vei spune că vedetele, precum Katy Perry, au la îndemână toate produsele necesare pentru a arăta grozav, în orice moment. Dar cu un minim de efort și tu îți poți păstra pielea corpului frumoasă și fermă timp îndelungat.

Pielea corpului trebuie să fie o preocupare la fel de mare ca pielea de pe față. Ambele îmbătrânesc în timp, sunt afectate de poluare, de stilul de viață nesănătos sau reflectă moștenirea genetică.

Citește și:

Get the Rita Ora look! Machiajul ideal pentru o seară de petrecere

Fă-ți un machiaj elegant ca al lui Katie Holmes

Da, tenul este mai vizibil, în timp ce corpul îl acoperim de haine, însă în intimitate sau în sezonul cald, când trupul este mai expus, o piele frumoasă ne face să avem mai multă încredere în noi.

Iar pielea ne trădează extrem de ușor obiceiurile: dacă bem sau nu suficientă apă, dacă fumăm, mâncăm mâncare procesată, junk food, exagerăm cu dulciurile (zahărul îmbătrânește atât creierul cât și pielea) sau expunerea la soare, facem sport, ne odihnim suficient.

Poate că impactul acestor elemente se vede mai rapid pe față decât pe corp, însă nu întârzie să se reflecte și aici. Dacă ai câștigat la loteria genetică, norocul tău, însă majoritatea dintre noi trebuie să muncească pentru un corp armonios și o piele frumoasă.

Soluția nu vine niciodată dintr-o singură direcție, numai din creme, tratamente sofisticate, sală ori alimentație cât mai corectă și naturală, ci din mixul tuturor.

Iar dacă nu știi ce creme să folosești pentru fermitatea pielii corpului, descoperă selecția propusă de noi.

Katy Perry - produsele potrivite pentru o piele fermă, ca de vedetăKaty Perry - produsele potrivite pentru o piele fermă, ca de vedetă

Cătălina Cristescu

Foto: Hepta/PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter