Keira Knightley – Declaraţie de stil

Publicat pe

Frumoasa actriţă britanică Keira Knightley este şi una dintre cele mai elegante prezenţe, apariţiile sale de efect bazându-se pe outfituri care poartă semnătura marilor case de modă.

 

Aflată în plin turneu de promovare a ultimului său film Begin Again', Keira a strălucit fie că s-a aflat la New York sau la Londra.

 

Pentru premiera de la New York, actriţa a ales o rochie albastră, lungă, creaţie Valentino, realizată din tul pe care erau brodate păsări colorate. Keira a mai avut nevoie doar de bijuterii Tiffany&Co pentru a ajunge la un look perfect.

 

keira3

 

 

Actriţa şi-a dorit o schimbare de stil şi o apariţie retro la conferinţa de presă de la New York. Rochia bleu Prada, clasică şi extrem de elegantă, a fost tot ce a avut nevoie, iar ochelarii de soare s-au încadrat în acelaşi stil.

 

keira4

 

Întoarsă la Londra, actriţa a avut alte două apariţii de efect. Pentru evenimentul găzduit pe Regent Street de Apple Store, Keira a ales o rochie bej Delpozo, din colecţia toamnă 2014, cu aplicaţii strălucitoare pe piept, cu care a arătat încă o dată pur şi simplu minunat.

 

keira1

 

 

Îndrăgostită de rochiile Chanel şi Valentino, în care poate fi văzută adesea, Keira îşi face loc în garderobă şi pentru alte creaţii. Aşa s-a întâmplat la şedinţa foto pentru promovarea noului său film când a purtat o rochie bej Simone Rocha,din colecţia toamnă 2014, pe care a accesorizat-o cu pantofi aurii Prada.

 

keira2

 

 

Foto: Northfoto, Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter