Keira Knightley - Elegantă la premiera “Jack Ryan: Agentul din umbră”

Publicat pe

Actriţa britanică Keira Knightley a fost de o eleganţă desăvârşită la premiera din Los Angeles a peliculei Jack Ryan: Agentul din umbra ' din a cărui distribuţie face parte.

 

Keira Knightley - Elegantă la premiera Jack Ryan: Agentul din umbră'Keira Knightley - Elegantă la premiera Jack Ryan: Agentul din umbră'

 

 

 

Pentru această seară, Keira a ales o rochie albastră a casei Chanel cu aplicaţii de culoare albă la gât, pe mâneci şi în talie, pe care a accesorizat-o cu o pereche de pantofi negri.

 

 

Frumoasa Keira şi-a conturat ochii cu negru şi albastru pentru a-şi evidenţia tenul de porţelan. Cu părul strâns lejer şi un ruj nude care i-a accentuat buzele senzuale, actriţa a obţinut un look de efect.

 

 

Thrillerul „Jack Ryan: Agentul din umbră”, regizat de Kenneth Branagh, va avea premiera în cinematografele din România pe 17 ianuarie, fiind al cincilea din seria lungmetrajelor cu Jack Ryan.

 

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YmkyGCjoxYM[/youtube]

 

 

Foto: Hepta 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter