Keira Knightley – Povestea rochiei de la gala Globurilor de Aur

Publicat pe

Pe covorul roşu al celei de-a 72-a ediţii a Globurilor d Aur, Keira Kinghtley, însărcinată cu primul ei copil, a purtat o rochie diafană Chanel din colecţia 2014/2015 Paris-Salzburg.

 

Creaţia din muselină, verde pastel, sur-mesure, a fost brodată cu paiete şi a avut volane din pene, fiind inspirată de look-ul anilor 50.

 

Rochia a avut 86.000 de paiete, perle, pene de păun, iar la crearea sa au muncit 31 de oameni timp de 800 de ore.

 

Actriţa al cărei make-up a fost realizat cu produse Chanel şi-a accesorizat rochia cu cu un clutch din catfea albastră, brodat cu paiete şi pene, aceasta făcând parte din acceaşi colecţie ca şi rochia. În completarea ţiuntei, Keira a purtat o pereche de pantofi cu toc din satin negru.

 

Bijuteriile sale au fost de-a dreptul spectaculoase: ca accesoriu de păr a ales o broşă Plume din aur alb de 18 K şi diamante, a purtat cercei Plume din aur galben de 18 k şi un inel Plume Perle din aur alb, diamante şi perle de cultură, toate din colecţia CHANEL Joaillerie.

 

Keira Knightley – Povestea rochiei de la gala Globurilor de AurKeira Knightley – Povestea rochiei de la gala Globurilor de Aur

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter