Kim Kardashian poartă rochii super îndrăzneţe în sarcină

Publicat pe

Însărcinată cu al doilea copil, Kim Kardashian îşi păstrează acelaşi stil sexy, deşi sarcina este foarte evidentă.

 

Venită la show-ul Givenchy din cadrul Saptamanii Modei de la New York pentru a o susţine pe Kendall Jenner, sora ei, dar şi pe designerul Riccardo Tisci, un bun prieten, Kim a fost vedeta serii, ieşind în evidenţă cu rochia neagră şi transparentă.

 

Creaţia Givenchy i-a pus în evidenţă abdomenul proeminent, Kim Kardashian reuşind încă o dată să provoace rumoare.

 

După această apariţie extrem de controversată, Kim a fost surprinsă pe străzile New York-ului alături de soţul şi de surorile sale, Kourtney, Khloé, Kendall şi Kylie, împreună cu care a lansat o aplicaţie de telefon.

 

Pentru acest eveniment, Kim a ales o ţinută nude, compusă dintr-o rochie mulată şi un blaizer, accesorizându-se cu o pereche de cizme din piele întoarsă, în aceeaşi nuanţă

 

Întregul clan a fost prezent la magazinul Apple din cartierul SoHo, din New York, iar lansarea aplicaţiei a avut loc în acelaşi timp cu lansarea site-urilor lui Kim şi Kandall, KimKardashianWest.com, respectiv TheKylieJenner.com, în care vor apărea fotografii şi clipuri în exclusivitate, tutoriale de make-up sau sfaturi de modă şi beauty.

 

Foto: Northfoto

 

Kim Kardashian poartă rochii super îndrăzneţe în sarcinăKim Kardashian poartă rochii super îndrăzneţe în sarcină

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter