L’Oreal a implinit 100 de ani!

Publicat pe

L'OrealLOreal, cea mai mare companie din industria frumusetii din lume, sarbatoreste implinirea a 100 de ani de la infiintare.

In 1909 LOreal avea un singur brand, iar in 2009 are 23 de branduri la nivel mondial. Branduri precum LOreal Paris, LOreal Professionnel, Vichy, Lancome si The Body Shop sunt recunoscute drept lideri mondiali in categoriile lor.

Angajamente pentru responsabilitate sociala

Chiar de ziua sa, LOreal a anuntat desfasurarea a 100 de proiecte sociale, dezvoltate in cele trei directii vizate de activitatile filantropice ale grupului: educatia, incurajarea respectului de sine si promovarea cercetarii stiintifice.
Obiectivele proiectelor sunt:
– facilitarea accesului copiilor si tinerilor, in special defavorizati, la educatie, si cu precadere a celor ce provin din zone rurale.
– sustinerea persoanelor suferinde sau cu nevoi speciale.
– oferirea sprijinului comunitatilor defavorizate sau vulnerabile.
– promovarea stiintei.

Romania, esti frumoasa!'

Acesta este numele proiectului lansat de LOreal Romania. Proiectul este destinat studentilor si consta intr-un concurs de fotografie cu tema Romania, esti frumoasa!'. Scopul LOreal Romania este acela de a prezenta frumusetile Romaniei si de a aduce o schimbare in vietile a 100 de studenti care vor primi ca premiu burse private in valoare toatala de 200.000 lei.

Romania, esti frumoasa!' se va desfasura pe internet pe www.loreal100.ro. Studentii vor putea intra in concurs publicand cel putin o fotografie cu peisaje din Romania. Imaginile vor fi vazute si votate de publicul larg (ponderea fiind de 20% in clasamentul final), iar juriul care va lua parte la desemnarea castigatorilor e format din : Mariu Baragan, Alexandru Abagiu, Mihaela Glavan, Florin Noje, Carol Capita, Richard Matalon.

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter