O colectie vestimentara despre placerile vinovate ale femeii moderne

Publicat pe

 Pornind de la ideea ca moda in sine poate deveni un viciu sublim, Mihaela Drafta a listat sase placeri vinovate cu care se confrunta femeia moderna si a incercat sa le transpuna in moda. Acesta este conceptul noii sale colectii, Glitter, ce se lanseaza oficial marti, 11 decembrie.

 

Dulciurile, fumatul, mancarea de tip fast-food, bijuteriile, shopping-ul si sexul sunt transpuse de Mihaela Drafta in tentaţii irezistibile, alaturate noilor sale creatii din colectia Glitter. Negrul, auriul, argintiul, albul, materialul paietat, matasea naturala, tulle, insertiile masive de pietre si broderiile fine sunt elementele principale ale noii linii vestimentare.

Cred in puterea femeilor de a exista dincolo de inhibiţii şi tabuuri, in control si asumare, in placerea de a trai şi de a face alegeri. Nu exista placeri care ucid, doar bucuria de a simţi. Sa te priveşti în oglinda într-o dispoziţie buna generata de rochia cea noua, culoarea unui pahar de bautura fina sau prietenul nou de pe facebook… Toate sunt darul iubirii noastre pentru ziua de maine', declara Mihaela Drafta.

 

 

Foto: Ciprian Strugariu

Glitter, noua colectie a designerului, va fi lansata oficial in aceasta seara, printr-un eveniment la care vor participa vedete din showbiz. Colectia va fi disponibila ulterior publicului, începand de miercuri, 12 decembrie, la Mihaela Drafta Concept Store, din Str. Petofi Sandor 35, Bucuresti.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter