Leonardo DiCaprio poarta Tag Heuer

Publicat pe

Unul din cei mai importanti actori de la Hollywood si militant pentru un mediu sanatos, Leonardo Di Caprio a devenit ambasadorul brandului elvetian de ceasuri Tag Heuer.

Timpul inseamna sanse. Ce alegem sa facem cu timpul pe care il avem depinde in totalitate de noi, dar din fericire, noi facem alegerile potrivite, alegeri responsabile care ne conduc spre un viitor mai bun pentru generatiile urmatoare', a declarat actorul.

Leonardo DiCaprio Tag Heuer

In plus, Leonardo Di Caprio si Tag Heuer isi vor uni fortele pentru a sprijini o serie de actiuni caritabile destinate mediului inconjurator si sustinerii copiilor in dificultate.

DiCaprio este recunoscut pentru implicarea sa in diverse actiuni ecologice, fiind un membru important al Natural Resources Defence Council. Este co-autor, co-producator si narator al documentarului The 11th Hour', despre lume si eco sistem, bine primit de catre critici si public in 2007.

Nominalizat de 3 ori la premiul Oscar, castigator al unui Golden Globe pentru cel mai bun actor in filmul Aviatorul', castigatorul Ursului de Argint de la Berlin pentru cel mai bun actor cu rolul din Romeo si Julieta', si nominalizat in 2009 la Golden Globe pentru cel mai bun actor in rolul principal pentru cel mai recent film al sau Revolutionary Road', Leonardo DiCaprio a fost aclamat mai mult decat majoritatea actorilor generatiei sale. A primit statutul de simbol prin rolul lui Jack Dawson in Titanic', unul dintre cele mai bune filme de box-office din istorie. Datorita acestui film cariera lui DiCaprio a devenit una fulminanta si a reusit sa realizeze blockbuster si in urmatoarele filme.

Ceasurile TAG Heuer pot fi achizitionate din magazinele Galt orologerie elvetiana.
 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter