Lierac şi Phyto, în exclusivitate în Farmaciile Help Net

Publicat pe

Pe 19 februarie, Farmaciile Help Net au lansat în exclusivitate două branduri de renume, inspirate din cele mai noi tehnici cosmetice medicale: Lierac şi Phyto. Evenimentul de lansare a avut loc în noul Concept Store Help Net din Promenada Mall care impresionează prin design-ul unic şi surprinzător.

 

Cu o experienţă de peste 50 de ani cu succes la nivel mondial, cele două branduri exclusiviste dedicate îngrijirii tenului şi părului, îmbină ingredientele preţioase din plante cu tehnologia de ultimă generaţie, pentru a crea produse rafinate unice.

 

Lierac si Phyto

 

Eficacitatea anti-aging de ultimă oră, performanţa pentru îngrijirea părului, forţa ingredientelor naturale sau tehnologia avansată în domeniul produselor cosmetice sunt doar câteva din principalele atuuri ale gamelor Lierac şi Phyto.

 

Vino să descoperi cele mai noi inovaţii pentru îngrijirea tenului sau a părului în exclusivitate în Farmaciile Help Net selecţionate.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter