Lifting de sprâncene cu două produse de machiaj. Uită de chirurgul estetician!

Publicat pe

Pentru lifting de sprâncele nu ai nevoie de medicul estetician. Aplică aceste produse de machiaj după tehnicile de mai jos, iar efectul este garantat!

Pentru a crea optic efectul de lifting al sprâncenelor în primul rând este nevoie să iluminezi toată zona de sub sprâncene, de la bază și până la capătul sprâncenei.

Citește și:

Gene mai pline și efect dramatic? Folosește ingenios, și diferit, tușul de pleoape

Get the look Amal Clooney – machiaj de seară pentru brunete

Pentru asta îți recomandăm să folosești fie un fard deschis la culoare, perlat- rose, fie un creion special, precum High Brow de la Benefit (preț 118 lei, disponibil Sephora).

 

Dacă ai deja în trusa de farduri o nuanță care crezi că se potrivește pentru lifting-ul sprâncenelor, ea maxim poate avea tente bej-rose, dar în niciun caz alb sidefat, gri perlat etc.

Pe lângă efectul de lifting ne interesează ca efectul acestui truc de machiaj să fie cât se poate de natural și elegant, nu vulgar sau artificial.

Practic aplici produsul de-a lungul sprâncenelor, imediat sub linia firelor de păr direcția către ochi, iar apoi uniformizezi bine cu vârful degetelor sau o pensulă.

Dacă la uniformizare ți se pare că formula s-a împrăștiat prea mult, reiei aplicarea dar ai grijă să nu ai acum creion sau fard în exces.

Pasul doi se referă la zona superioară a sprâncenelor, către frunte. Desenează cu un iluminator corector, pe piele, deasupra arcului sprâncenei, un nou arc al sprâncenei, practic un v plat, întors.

Omogenizează delicat cu degetele și sprâncenele tale par instantaneu mai ridicate. Pentru acest truc, preferatul nostru este iluminatorul corector YSL Touche Eclat (preț 171 lei).

 

 

Cătălina Cristescu

Foto: Hepta/PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter