Locul perfect pentru sprancene perfecte

Publicat pe

Te-ai gandit vreodata ca sprancenele sunt… un element foarte important in comunicarea non-verbala? Sau la faptul ca forma lor si cum se incadreaza in forma fetei pot influenta radical atat expresia si mimica fetei, cat si mesajul pe care-l transmiti? Ori ca poti sa pari mai tanara, mai vesela sau din contra, trista sau imbatranita numai printr-o tusa de fard sau prin pensarea sprancenelor?

Sprancenele corect pensate iti pot schimba spectaculos aspectul fetei! O forma perfecta a sprancenelor echilibreaza si iti scoate in evidenta cele mai importante trasaturi: forma fetei, pozitia si forma ochilor, marimea nasului, fruntii, gurii si barbiei.

Specialistul in stilizarea sprancenelor, Dana Dobrescu, iti propune o sedinta de design si stilizare a sprancenelor in 5 pasi esentiali, la Perfect Place Skincare&Makeup Studio:


Pasul 1:
Stabilirea punctelor de pornire, arcuire si terminare – corecte in functie de fizionomia ta;

Pasul 2:
Determinarea formei sprancenelor in functie de forma fetei, structura osoasa si, nu in ultimul rand, de care iti doresti sa fie efectul final;

Pasul 3:
Pensarea, tunderea si, dupa caz, vopsirea in culoarea cea mai potrivita nunatei tenului, a parului si a ochilor. Nu se foloseste ceara, ci se penseaza fir cu fir, in mod clasic;

Pasul 4:
Accentuarea formei si culorii sprancenelor cu ajutorul kitului special pentru sprancene: pudra Shiseido-Eyebrow & Eyeliner compact; creionul special pentru sprancene Shiseido-Eyebrow pencil; iar, pentru fixare, gelul care se aplica la final – Shiseido-Eyebrow translucent shaper;

Pasul 5:
Tusa finala se face prin aplicarea unui anticearcan ( Shiseido Stick corector) care scoate in evidenta sprancenele, redand fetei luminozitatea.

Daca pana acum nu te-a preocupat forma sprancenelor sau nu le-ai acordat suficienta atentie si le-ai pensat singura in graba, ce zici? Vrei sa raspunzi provocarii Perfect Place Skincare& Makeup Studio? Pune-te in valoare stilizandu-ti sprancenele!

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter