Look-ul zilei: Brie Larson, strălucitoare la premiera “Kong: Skull Island” de la Los Angeles

Publicat pe

Brie Larson, surprinzătoarea câştigătoare de anul trecut a premiului Oscar pentru rolul din „Room', revine din nou în atenţie cu cel mai recent film al ei, „Kong: Skull Island'.

Tânăra actriţă joacă în pelicula regizată de Jordan Vogt-Roberts şi calcă astfel pe urmelor unor actriţe ca Fay Wray, Jessica Lange şi Naomi Watts, care au apărut de-a lungul timpului în acestă ecranizare.

Filmul a avut acum premiera la Los Angeles, iar Brie Larson a strălucit într-o rochie roşie, semnată Oscar de la Renta, care i-a venit ca turnată, şi pe care a accesorizat-o cu o perehe de pantofi negri.

Cu părul strâns într-un coc şi având doar o şuviţă într-o parte, vedeta a punctat şi la capitolul look şi a reuşit să impresioneze încă o data prin graţia şi eleganţa sa.

Brie a avut nevoie de puţine bijuterii pentru această rochie atât de frumoasă, actriţa purtând doar o pereche de cercei de mici dimensiuni pentru a nu eclipsa superba creaţie de la Renta.

Alături de ea, la premieră au mai fost prezenţi Tom Hiddleston, Alex Greenwald şi Joe Manganiello, toţi 3 extrem de eleganţi, de asemenea.

Florentina Liutic, Foto: Hepta

Look-ul zilei: Brie Larson, strălucitoare la premiera Kong: Skull Island' de la Los AngelesLook-ul zilei: Brie Larson, strălucitoare la premiera Kong: Skull Island' de la Los Angeles

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter