Lupita Nyong’o - Apariţie chic la Los Angeles

Publicat pe

Câştigătoarea de anul acesta a premiului Oscar pentru  Cea mai bună actriţă în rol secundar pentru prestaţia din 12 ani de sclavie', Lupita Nyongo a revenit pe covorul roşu la un eveniment organizat la Los Angeles.

 

 Lupita Nyong'o


 

 

După o perioadă intensă în care a fost prezentă la numeroase gale şi evenimente, frumoasa mulatră în vârstă de 31 de ani şi-a luat o pauză binemeritată, pentru a se întoarce acum la fel de fresh şi stylish.

 

Recunoscută pentru parcursul fără greşeală de pe covorul roşu datorat unor creaţii care au purtat semnătura unor case de modă celebre, Lupita s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor şi de data aceasta.

 

Ea a purtat o rochie albă,  delicată, cu flori albastre, semnată Giambattista Vallli care i-a dat un aer sofisticat. Cu părul strâns într-un coc, un ruj roz şi surâsul caracteristic, Lupita i-a cucerit din nou pe criticii de modă.

 

Nu doar aceştia s-au lasat seduşi de tânăra actriţă, ci şi reprezentanţii brand-ului Lancome a cărui imagine a fost aleasă.

 

Foto: Hepta

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter