Lupita Nyong'o și-a dezvăluit secretele de beauty

Publicat pe

Actriţa de 31 de ani e renumită pentru tenul ei radiant şi strălucitor, lucru care i-a şi adus un contract de imagine cu o binecunoscută firmă de cosmetice. În acest context, doamnele din lumea întreagă au început să se întrebe tot mai mult la ce trucuri recurge frumoasa actriţă pentru a avea o piele impecabilă.

 

Lupita le-a răspuns într-un interviu recent, când a declarat că secretul ei de beauty e banalul ulei de avocado. „L-am descoperit anul trecut şi la început îl foloseam doar pentru corp, însă apoi mi-am dat seama că are efecte pozitive şi când îl folosesc pentru ten… e bun chiar şi pentru păr”, a spus ea.

 

Avocado e bogat în vitaminele B, C, D, E, K şi A şi are un nivel scăzut de protecţie UV, iar dacă e combinat cu un conţinut ridicat de vitamine, poate fi folositor şi în prevenirea efectelor nocive ale soarelui. „Mai ales iarna, când pielea mea e uscată, uleiul de avocado o face mai netedă şi mai frumoasă. Poţi să-l cumperi de la orice magazin, alături de uleiul de măsline”, a concluzionat Lupita, citată de graziadaily.co.uk.

 

Într-un alt interviu acordat revistei Glamour, Lupita a spus că a fost dintotdeauna preocupată de felul în care arată. Ea a povestit că a mers la o şcoală unde machiajul era interzis. „Era o şcoală în care majoritari erau băieţii. Mi s-a părut revoltător că fetele nu aveau voie să se machieze, aşa că am făcut o campanie. Femeile care nu se consideră îndeajuns de frumoase pot recurge la machiaj ca să aibă mai multă încredere în propria frumuseţe, aşa că de ce să le interzici acest lucru? E şi cazul meu, într-un fel. Am avut ceva de lucru cu mine însămi până să ajung să mă simt bine în pielea mea, dar diferenţa e că eu nu depind de machiaj ca să mă simt frumoasă. Machiajul ar trebui să fie un ornament, nu o mască.”, a spus ea.

 

Lupita a mai declarat că produsul la care nu ar renunţa niciodată e lip liner-ul. „Am fost mereu confuză, nu ştiam cum să-l folosesc corect până să-l întâlnesc pe makeup artist-ul Nick Barose. El m-a învăţat să îl asortez cu tonul pielii şi nu cu rujul, aşa cum procedam eu. Dacă îţi asortezi lip liner-ul cu tonul pielii, buzele sunt încadrate mai bine şi au mai mult volum”, a mărturisit Lupita. Actrița a dezvăluit şi câteva secrete de hairstyle: „De la hairstylist-ul Larry Sims am învăţat cum să am un păr mai frumos. După ce îl spăl, îmi pun în cap un prospop îmbibat cu apă fierbinte. În felul acesta buclele mele rămân perfecte. Când alegi un hairstylist e ca şi cum ai alege un bărbat cu care să te întâlneşti. Trebuie să fie capabil să îţi înţeleagă mesajele alea cu emoticoane dubioase şi felul în care buclele tale vor rezona cu diverse tunsori, forme şi nuanţe”.

 

Lupita a vorbit şi despre trucuri pe care femeile le pot folosi pentru a avea sprâncene mai frumoase. Ea a spus că nu apelează la un beauty artist, ci şi le aranjează singură. „Fac aşa încă de când aveam 16 ani. Îmi place să mă joc cu forma sprâncenelor mele, mi se pare monoton să păstrez mereu acelaşi contur.”, a adăugat ea.

 

În ceea ce priveşte rujul, Lupita preferă rujurile negre: „Îmi plac rujurile negre încă de când aveam 17 ani. Un ruj negru înseamnă instant drama, e pefect.”

 

Recent, Lupita a fost desemnată cea mai frumoasă persoană din lume de către revista People. Impresionată de titlul pe care l-a primit, actriţa a mărturisit că nu şi-a închipuit vreodată că va fi atât de apreciată pentru aspectul ei fizic.

 

Gabriela B. Foto: Hepta

 

Lupita Nyong'o și-a dezvăluit secretele de beautyLupita Nyong'o și-a dezvăluit secretele de beauty

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter