Mădălina Ghenea – Început perfect la San Remo, într-o rochie roşie, din dantelă

Publicat pe

Mădălina Ghenea este unul dintre prezentatorii celei de-a 66-a ediţie a Festivalului de muzică de la San Remo, care se desfăşoară între 9 şi 13 februarie.

 

Pentru conferinţa de presă, românca a mizat pe o rochie roşie, din dantelă, o creaţie perfectă care i-a pus în evidenţă picioarele. Rochia a fost purtată cu lenjerie neagră şi accesorizată cu pantofi negru, cu toc, vedeta reuşind să obţină un look perfect pentru aceasţa primă apariţie la San Remo.

 

Acesta este doar inceputul paradei de la San Remo, pentru ca vor urma câteva zile în care Mădălina va putea fi admirată pe scena celebrului festival în multe alte creaţii glam.

 

În vârstă de 27 de ani, românca a putut fi văzută recent în filmul Youth', în care a jucat împreună cu Jane Fonda, Michael Caine, Harvey Keitel și Rachel Weisz, iar cariera ei este în plină ascensiune.

 

Foto: Hepta

 

Mădălina Ghenea – Început perfect la San Remo, într-o rochie roşie, din dantelăMădălina Ghenea – Început perfect la San Remo, într-o rochie roşie, din dantelă

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter