Mădălina Ghenea – Seducătoare în rochii sexy la Festivalul de muzică de la Sanremo

Publicat pe

Timp de câteva zile, Mădălina Ghenea s-a aflat în centrul atenţiei în Italia, ea fiind unul dintre co-prezentatorii celebrului festival de muzică de la Sanremo.

 

Fiecare apariţie a Mădălinei le-a tăiat răsuflarea celor prezenţi, românca schimbând rochie după rochie, una mai sexy decât cealaltă.

 

Printre creaţiile purtate de Mădălina s-au aflat o rochie din dantelă fină, brodată cu pene de struţ si accesorizată cu mii de perle şi cristale, o creaţie a designer-ului Cristina Săvulescu, unul dintre creatorii preferaţi de frumoasa româncă.

 

Mădălina a mai purtat o rochie roşie Vionnet, cu decolteu şi decupaje în zona mijlocului pentru care a primit, de asemenea, numai laude.

 

Mulate sau ample, cu decolteu provocator sau cu tăietură pe picior, transparente, rochiile purtate de Mădălina Ghenea au reuşit să-i pună în evidenţă silueta şi să o facă să strălucească.

 

Foto: Hepta

 

Mădălina Ghenea – Seducătoare în rochii sexy la Festivalul de muzică de la SanremoMădălina Ghenea – Seducătoare în rochii sexy la Festivalul de muzică de la Sanremo

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter