Magazinele de home & deco participante la Black Friday 2016

Publicat pe

Perioada de Black Friday este foarte aproape, avalanșa ieftinirilor urmând să înceapă pe 18 noiembrie în majoritatea magazinelor, iar oferta este extrem de variată, de la produse electronice, cosmetice, ceasuri și bijuterii, haine, încălțăminte și accesorii fashion, până la cărți și materiale didactice.

 

Dat fiind că cele mai multe magazine au anunțat reduceri și pentru data de 25 noiembrie și că nu e exclus ca cele două perioade de reduceri să se extindă peste ambele weekenduri, vom beneficia cu siguranță de Black Weekend, o ofertă practic de nerefuzat. Magazinele participante vor avea, ca în fiecare an, oferte extrem de tentante, iar asta face ca alegerea să devină dificilă.

 

Odată ce ți-ai setat prioritățile, începând cu data de 18 noiembrie, nu-ți rămâne decât să faci o vizită în magazinul real sau în cel virtual preferat și să profiți de reduceri. Eu, de exemplu, am pus ochii pe niște produse din categoria home & deco pe care mi le doresc de mult și care, de Black Friday, vor fi extrem de accesibile. Abia aștept să-mi iau candelabrul și măsuța vintage la care visez de mult, dar și cele două tablouri pictate manual care s-ar potrivi perfect în living. Cu ocazia asta, voi profita pentru a cumpăra și câteva cadouri pentru mătușile mele, mare amatoare de farfurii decorative și de fețe de masă sofisticate.

 

Iată și magazinele de home & deco participante la Black Friday:

SOMPRODUCT 

Elefant.ro

SENSODAYS

Bee stick!

Stickere.net

PENTRU-PAT.ro

RETRO BOUTIQUE

kitchenshop

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter