Malvina Cservenschi – Bijuterii pentru îndrăgostiţi

Publicat pe

Dragostea adevarată are un aer aparte şi un farmec special. Străluceşte puternic ca un diamant şi ne fascinează sufletele ca o flacără de aur. O sărbătorim prin fiecare gest, de la sărutul ardent al îndrăgostiţilor la atingerea delicată a unui copil. Dragostea adevarată este infinită în pasiunea, puterea şi complexitatea sa.

 

DSC3897

Infinity by Malvensky este noua colecţie Premium creată de Malvina Cservenschi special pentru cei care iubesc şi sunt îndrăgostiţi. Brăţările şi inelele Infinity certifică iubirea,  te invită să–ţi eliberezi mintea şi să laşi dragostea adevărată să-ţi seducă inima. Pentru că iubirea este infinită si neţărmurită.

 

Bratara InfinityBijuteriile din colecţia Infinity sunt disponibile pentru comenzi made to mesure din 3 februarie la showroom-ul Malvensky (str Dr Burghelea 14), pe site www.malvensky.com şi pe pagina oficială de Facebook Malvensky Charms.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter