Malvina Cservenschi – O noua apariţie stylish alături de iubitul ei, Dorian Boguţă

Publicat pe

Malvina Cservenschi şi Dorian Boguţă trăiesc de ceva timp o frumoasă poveste de dragoste, cei doi formând unul dintre cele mai stylish cupluri.

 

În acest weekend au fost prezenţi la un concert caritabil susţinut la Ateneu, iar apariţia lor a fost a o adevărată încântare.

 

Malvina a arătat atât bine într-o rochie neagră, lungă, cu tăietură pe picior, pe care a accesorizat-o cu bijuterii argintii, în timp ce Dorian Boguţă a fost foarte elegant într-un costum negru purtat cu o cămaşă albă.

 

Luna trecuta, cei doi au putut fi admirati şi la Gala Gopo, un eveniment drag lor, pentru ca în urmă cu 3 ani aici îşi faceau prima apariţie oficială. Şi de data aceasta, au arătat perfect în ţinutele lor black&white.

 

Foto: Viva!, Facebook

 

Malvina Cservenschi – O noua apariţie stylish alături de iubitul ei, Dorian BoguţăMalvina Cservenschi – O noua apariţie stylish alături de iubitul ei, Dorian Boguţă
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter