Margot Robbie – Ce mănâncă, cât mănâncă și ce sporturi practică

Publicat pe

A devenit celebră după ce a jucat alături de Leonardo DiCaprio în blockbusterul 'Lupul de pe Wall Street', apoi în 'Focus', alături de Will Smith, devenind rapid un sex simbol cu acte în regulă.

 

margot robbie1

 

Pentru a se menține în formă, Margot Robbie are câteva trucuri de la care nu se abate niciodată. În primul rând, din punct de vedere alimentar, actrița nu-și refuză micile plăceri: cartofii prăjiți, burgerii sau berea și este, în mare măsură, destul de norocoasă dacă ținem seama că junk food-ul nu pare să-i afecteze (încă) silueta.. Totuși, înaintea filmărilor sau a unei ședințe foto, Margot ține o dietă destul strictă și consumă doar morcovi cruzi.

 

În ceea ce privește alte produse pe care le consumă, Margot alege alimente ce conțin grăsimi nesaturate, evitându-le astfel grăsimile saturate, despre care susține că au potenția cancerigen ridicat. În plus, actrița nu consumă hrană nesănătoasă decât dacă are o poftă foarte mare, încercând de cele mai multe ori să se abțină.

 

Și pentru toate abaterile de la 'manualul de nutriție', australianca are un ritual de exerciții fizice ce îmbină joggingul (preferatul ei în primul rând pentru beneficiile asupra psihicului), mersul pe bicicletă, hochei pe gheață, yoga și stretching.

 

Claudia Cojocea, Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter