Marius Moga – Mix inedit de cafea și muzică

Publicat pe

În cadrul unui eveniment neconvențional, Marius Moga și NESCAFÉ® Dolce Gusto® și-au unit forțele creative, pentru a demonstra ce au în comun o cafea desăvârșită și un hit.

 

Marius Moga și-a invitat oaspeții în studioul DeMoga, unde le-a arătat cum poate fi reinventat clasicul în universul musical, oferindu-le celor prezenți, în premieră, oportunitatea de a lua parte la crearea unui remix. Într-o atmosferă extrem de relaxată, Stelian Ștefan, barista NESCAFÉ® Dolce Gusto®, le-a povestit celor prezenți despre premisele care asigură superioritatea cafelei: originile cafelei, presiunea aparatului, calitatea, varietatea ofertei și despre cum NESCAFÉ® Dolce Gusto® reușește să ofere cafele desăvârșite.

 

stelian-stefan

Istoria cafelei s-a îmbinat perfect cu istoria muzicii, Marius Moga explicând, ulterior, care sunt pașii prin care se reinventează o melodie clasică la origini și cum se transformă aceasta într-un remix de succes: Procesul creării unui remix este similar cu cel al obținerii unei cafele NESCAFÉ® Dolce Gusto®. Originile sunt extrem de importante, respectiv selectarea sunetelor pe care vrem să le păstrăm din piesa originală, de la care pornim, peste care adăugăm sunete noi, încât să o reinventăm, dându-i un twist fresh. Însă și presiunea are rolul ei, fiind sinonimă cu efectul de compresie din muzică, prin care controlezi dinamica sunetului, contribuind, alături de alte efecte profesionale utilizate în studio, la obținerea unui sound de calitate. Cât despre varietate, în cazul muzicii, se traduce prin multitudinea de stiluri și genuri în care o piesă poate fi încadrată, în funcție de influențele alese.'

 

Participanții la eveniment s-au bucurat atât de gustul perfect al cafelei NESCAFÉ® Dolce Gusto® – de la espresso-uri îndrăznețe și cicocolate fierbinți până la spumoasele latte machiato -, dar și de experiența inedită și extrem de amuzantă de a fi „coautori' la crearea unui remix alături de Marius Moga.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter