Mască anti-age cu ulei de cocos și cuișoare

Publicat pe de Catalina Cristescu. Actualizat Luni, 30 august 2021, 14:29

Femeile asiatice au un ten incredibil. Și la 50 de ani au o piele întinsă, cu aspect tânăr. Astfel, de ce să nu încercăm și noi o mască de față cu un condiment de origine asiatică? Iată cum să prepari masca anti-age cu ulei de cocos și cuișoare.

Ingrediente:


Încălzește uleiul de cocos astfel încât să ajungă din stare solidă în stare lichidă. E suficient să-l pui într-o cană, cufundată la rândul ei într-un vas cu apă caldă.

Amestecă uleiurile și masează-ți tenul cu ele. Nu există un număr de minute recomandat, cu cât mai mult cu atât mai bine.

Citește și:

Mască anti-age cu frunze proaspete de busuioc

Mască anti-age cu scorțișoară

După ce ai finalizat masajul, lasă uleiurile să acționeze asupra pielii timp de 30 de minute. Tu te poți relaxa, poți găti sau poți face puțină treabă prin casă.

Masca se spală bine cu apă călduță sau cu apă rece, depinde cum suporți. Dar totuși ultimul jet de apă să fie mai rece, tocmai pentru a închide porii.

De ce sunt așa de extraordinare cuișoarele? Distrug radicalii liberi și conțin antioxidanți care încetinesc procesul firesc al îmbătrâniri.

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton